Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Bladeren per categorie

Klanten beoordelingen

9.8 van 10

27 klanten beoordelingen
De meest recente beoordeling was 30 July 2014

Mark

Mark

30 July 2014

We zijn erg tevreden met de producten die we besteld hebben. Super ook dat de vlaggenlijn van Bumba van plastic is ipv papier, die gaat jaren mee zo! Hebben onze andere kids straks ook weer plezier van ;-)

Marisa

Marisa

17 June 2014

Goede ervaring. Goede kwaliteit feestspulletjes. Gewoon goed dus.

Linda

Linda

5 February 2014

Fijne webwinkel dit! Overzichtelijk, alles op voorraad, niet duur en heel snel bezorgd. Ik heb een paar ervaringen met webwinkels gehad die minder goed waren, maar hier was alles dik in orde. Zo wil ik wel vaker webwinkelen ;-)

Sabine

Sabine

14 January 2014

Ons gezin telt 4 kinderen. Je wilt natuurlijk niemand benadelen, dus komen we vier keer per jaar terug hier. We zijn nog nooit teleurgesteld! Mooie producten, snelle bezorging en echt de laagste prijs. Zolang onze kids nog niet te oud zijn blijven we trouw aan jullie webshop!

Dieneke

Dieneke

19 December 2013

Je kunt merken dat bestellingen met zorg worden verzonden bij dit bedrijf. De feestartikelen zaten netjes ingepakt en waren van prima kwaliteit. Ik kreeg het pakje al na een dag thuis aangeboden. Ik kom hier volgend jaar zeker weer terug!

M. Gemert

M. Gemert

27 November 2013

Zeer tevreden! Snel bezorgd, mooie artikelen die ik in de winkel nergens kon vinden, scherpe prijzen. Niets op aan te merken.

Marijke

Marijke

10 October 2013

Zojuist het pakket slingers en ballonnen open gemaakt dat ik gisteren bestelde en vandaag ontving.
Verrassend! In een mooi verzorgde doos allerlei verschillende slingers die ik in winkels nooit kan vinden: vlinders, vogels, hartjes. Hoewel ik voor mijn kleinkind op de site keek, heb ik deze slingers en de hartjesballonnen voor mijzelf gekocht, voor mijn 61ste verjaardag. Ik kom die dag wel door zo!

Marieke

Marieke

4 October 2013

Op Facebook zag ik de Woezel en Pip actie, dus ik heb meteen slingers besteld voor mijn zoontje. Het ziet er prachtig uit en ik denk dat mijn zoontje zijn ogen uit zal kijken als hij over twee weken de prachtig versierde kamer ziet!! Echt goedkoop hier en met die Facebook actie helemaal!!

Emmy W.

Emmy W.

17 September 2013

Voor mijn zoontje van 1 leuke slingers en ballonnen van Bumba besteld. Voor mijn dochter die volgende maand 5 wordt allemaal leuke prinsessen spullen besteld voor een prinsessen feestje. Levering was gelijk de volgende dag en de spullen zien er erg leuk uit. Volgend jaar bestel ik hier zeker weer!

Manou

Manou

12 September 2013

Razendsnelle bezorging!! Gisteren om 17.15 uur besteld en vandaag om 10.00 uur stond de bezorger al op de stoep! De vlaggenlijn van Woezel en Pip is echt superleuk! Ik kan niet wachten om hem op te hangen. Tafelkleed van Woezel en Pip ziet er ook erg fleurig uit. Echt super allemaal. Erg tevreden!

Cecilia

Cecilia

3 September 2013

Vorig jaar slingers besteld bij een andere webwinkel, daar was ik niet erg tevreden over. Dit jaar hier besteld en behalve dat ze hier duidelijk goedkoper zijn is de bezorging ook nog eens super snel! Bovendien kreeg ik een net mailtje van alle stappen die mijn bestelling doorging. Zo wist ik precies of mijn pakketje verzonden was en wanneer het bezorgd zou worden enzo. Echt super!!

Sanne Geerts

Sanne Geerts

20 July 2013

Super service! Niets dan lof! iets mis gegaan bij post NL. Een mailtje gestuurd naar Slingers en Balonnen en zij verzenden mijn bestelling nogmaals en nemen de verzendkosten ook nog voor hun rekening! Echt geweldig! Vrijdag besteld, zaterdag al in huis!
Aantal online winkels met elkaar vergeleken en deze is duidelijk goedkoper!